AudioFacts is een ambitieus bedrijf dat de nieuwe standaard zet op het gebied van beeld en geluid. Of u nu in stereo of meerkanaals speelt, u zult een ongeëvenaarde tastbare en driedimensionale weergave van beeld en geluid ervaren.

AudioFacts werkt vanuit het concept “True Fidelity”, TruFi, dat weergave van geluid en beeld op een uniek niveau  brengt. TruFi definieert weergave naar eigenschappen die maken dat deze natuurgetrouw is. De weergave van beeld en geluid is niet een kwestie van smaak, zoals zo vaak wordt gezegd, maar van kwaliteit. Hoe sterker de eigenschappen van TruFi aanwezig zijn, des te groter is uw emotionele beleving. Feitelijke kwaliteit is dan ook ons uitgangspunt. Wij werken daarom zo veel mogelijk met producten die de eigenschappen van TruFi in zich hebben dan wel bevorderen. Deze producten zijn hierop door ons zeer uitgebreid getest en beoordeeld. Daarnaast werken wij met zeer geavanceerde meet- en kallibratie-technieken, die zorgen voor het opheffen van akoestische problemen bij muziekweergave en het creëren van loepzuiver en natuurgetrouw beeld. Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring in geluid en beeld en helpen u graag een intiem en tastbaar geluidsbeeld neer te zetten, driedimensionaal met een fantastische timing en snelheid. Laat ons u verbazen!

Image

WAT DOET AUDIOFACTS?

Wij kunnen uw huidige set optimaliseren of zorgen voor een nieuwe opbouw ervan naar de TruFi standaard. Dit doen wij binnen diverse prijsklassen.  Wij zullen op basis van uw eigen situatie adviseren wat u het beste kunt doen en in welke volgorde. Maatwerk dus. Bovendien streven wij naar het hoogste rendement binnen uw budget. Wij verkopen daarom niet zomaar losse componenten,  maar alleen producten die voor u zinvol zijn gegeven uw situatie. Wij installeren componenten op basis van de akoestische situatie bij u thuis. Dit doen wij met behulp van professionele precisieapparatuur. Ook realiseren wij inbouwsystemen.

KLANTEN UPDATES

Onze klanten informeren wij regelmatig over voor hen mogelijk interessante nieuwe ontwikkelingen. Daarmee zorgen wij ervoor dat onze klanten optimaal profiteren van onze nieuwste inzichten en innovaties. Ook brengen wij klanten desgewenst met elkaar in contact, zodat zij ook onderling hun ervaringen kunnen delen.


 

AUDIOFACTS PROFESSIONAL
Ook kunnen we veel betekenen voor bedrijven die gebruik maken van professionele systemen voor beeld en geluid. Theaters, bioscopen, maar ook bedrijven die beeld en geluid inbouwen in huizen, boten of bedrijfsruimtes. Wij hebben ervaren dat hier nog een wereld te winnen is door ook hier de principes van TruFi toe te passen. Uw klanten zult u versteld doen staan van het resultaat!

3-DIMENSIONAAL GELUID
AudioFacts heeft de laatste jaren een zeer groot aantal klanten van twee naar drie- dimensioneel geluid geholpen, in stereo en/of meerkanaals. Altijd resulterend tot een podium met stemmen en instrumenten in de breedte zowel als de diepte en nét als in de werkelijkheid los, fysiek tastbaar en volledig vrij in ruimte. En zodanig dat u als het ware in de muziek getrokken wordt, waardoor de intensiteit en emotie van muziekbeleving naar een hoger en realistischer nivo wordt gebracht.

Image
© 2021 audiofacts.nl