Professionele beeldkalibratie

AudioFacts is een bedrijf dat in details verder gaat dan ieder ander bedrijf in onze wereld. Om-dat we structureel veel tijd en energie steken in research, modificaties en product onderzoek. Met als doel om een volledig concurrentieloos niveau in eindresultaat en vooral in beleving te kunnen creëren.

U leest het goed; wij creëren beeld.

 Onkyo NS-6170, NS6130 + AudioFacts modificaties.

AudioFacts is een bedrijf dat door innovatie en research voortdurend op zoek is naar die producten die de beste kwaliteit en beleving in geluid opleveren in iedere prijscategorie, aangezien wij onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit voor hun geld willen kunnen aanbieden. 

Uitleveren Primare CD22 cd-speler

Gisteren hebben we opnieuw een Primare CD22 uitgeleverd. Bepaalde klanten hebben een voorkeur om cd's die een bepaalde emotionele waarde bezitten te kunnen blijven afspelen. AudioFacts neemt altijd de tijd voor de wensen van al onze klanten en proberen op basis van hun persoonlijke wensen altijd het meest optimale te kunnen aanbieden.

Uitleveren Gold200, PLC150 + S.A.P.meting/kalibratie

AudioFacts heeft een set Monitor Audio Gold200 en PLC-150 center luidspreker uitgeleverd. En hebben een nieuwe Statement Audio Pro-meting en een beeldkalibratie uitgevoerd.

Hier zijn we begonnen met de beeldkalibratie van het LG Oledscherm. Ons professioneel kalibratie systeem heeft inmiddels laten zien hoe doeltreffend het is. Het verschil tussen voor en na de kalibratie zit in diverse aspecten.

Pagina 1 van 2

© 2021 audiofacts.nl