FAQ

Vragen en Antwoorden

Hoe onderscheidt AudioFacts zich eigenlijk?

AudioFacts onderscheidt zich door zich te richten op geluid en minder op apparaten. We leggen de focus op “geluid zoals dit in werkelijkheid is” en noemen dit True Fidelity, ook wel TruFi. 'Ons' geluid is een weerspiegeling van de werkelijkheid, omdat wij er van overtuigd zijn dat u en eigenlijk iedereen muziek zo natuurgetrouw mogelijk wil ervaren. Het liefst een ervaring alsof je er zelf bij bent en het levensecht voor jou staat te spelen.

Hoe zouden we ons de AudioFacts muziekbeleving dan moeten voorstellen?

De muziek staat volledig los in de ruimte..... en pas dan ervaar je maximale emotie. Je kan veel gemakkelijker op in je muziek gaan en wordt je er eigenlijk één mee. Je zult je meer dan ooit verbonden voelen met je muziek. Ook staat concreet iedere stem, ieder instrument en vrij en fysiek tastbaar in jouw ruimte. Bijna onwerkelijk…. 

Hoe weten jullie de AudioFacts muziekbeleving dan te bereiken?

Door muziek weergave op een meer wetenschappelijke manier te benaderen en eigenschappen in geluidsweergave te ontwikkelen (zie TruFi uitleg) en deze dan weer in te passen in het geluidsconcept. 

Jullie hebben het vaak over eigenschappen, muziek en emotie. Waar zit het verschil? Waarom is AudioFacts anders?

Feitelijk hebben alle TruFi eigenschappen invloed op de menselijke emotie en dit is de reden waarom we je vragen je aan te melden en de TruFi uitleg of wel wegwijzer gratis aan te vragen. We hebben daar met weinig woorden, de TruFi eigenschappen kort en bondig op een rij gezet en teven aangevuld met een korte toelichting hoe wij ze interpreteren. Wilt u meer weten neem dan even contact met ons op.

© 2021 audiofacts.nl