RECENSIES

Onze klanten zijn allemaal trots op het beeld en geluid dat ze thuis hebben.

Op deze pagina een aantal korte recensies van klanten die inmiddels ervaren wat een set van AudioFacts teweeg kan brengen.

"Ik bezit een dedicated hometheater die akoestisch is geoptimaliseerd. Ik ben reeds 25 jaar bezig met audio en hometheater. In de loop van de jaren heb ik vele aanpassingen en optimalisaties gedaan. Geen enkel apparaat is hierbij nog origineel. Alles is gemodificeerd en geoptimaliseerd. Iedere investering afzonderlijk is dat voor mij waard geweest. Geen enkele update of verandering in mijn set heeft meer impact gehad dan de door Audiofacts uitgevoerde Statement Pro Meting in combinatie met het afstellen van de speakers. Ik ben ervan overtuigd dat Audiofacts het maximale uit de speakers, de ruimte en de Audyssey meting kan halen. Ik kan alle superlatieven gebruiken om de veranderingen te omschrijven of te onderstrepen. Belangrijkste is dat je door de Statement Pro Meting op een weergave niveau komt die voorheen simpelweg niet mogelijk was. Ik heb deze meting nu reeds 6 maanden plus geleden uitgevoerd en nog iedere dag heb ik dat wow gevoel van de eerste dag na de meting. Geen enkele upgrade of vervanging van component heeft me zo lang weten te overtuigen of boeien. Een sterke aanbeveling! "

"TruFi betekent voor mij het einde van al m'n problemen, dat ik van al mijn albums kan genieten en ze allemaal kan beluisteren. Geen akoestische problemen meer, geen overheersende bassen, geen eindeloze zoektocht en uitproberen om problemen te verminderen... TruFi is balans, zodra je het hoort dan weet je gewoon dat alles klopt en op z'n plaats gevallen is. Muziek en film zoals het hoort te klinken: realistisch en emotioneel tegelijk".

"Rust, wat een rust zit er in TruFi. Prachtige, diepe, warme en volle klanken. Van elkaar te onderscheiden.
Elke soort muziek creëert een eigen whoow en ontroert bij momenten. Ik zocht iets bijzonders. Miste iets bij de vele high-end zaken. Nu luister ik uur na uur naar allerhande soorten muziek zonder ook maar verveeld of vermoeid te raken. Rustgevend. Het heeft mijn leven verrijkt".

"Het geluid lijkt niet meer uit de luidsprekers te komen. Als je je ogen dicht doet tijdens het luisteren kan je de musici en vocalisten plaatsen in de diepte. Ook slagwerk klinkt onwerkelijk echt, de energie van de bass-drum komt van beneden achter uit de diepte en de bekkens klinken vaak letterlijk op hoogte. Conga's en percussie staan vaak vóór de luidsprekers. De slechtere opnames worden weer om aan te horen en goede opnames worden verslavend om naar te luisteren".

"TruFi weet bij mij letterlijk de gevoelige snaar te beroeren, zoals bij de weergave van mijn lievelingsinstrument de cello. Het geluid is niet alleen klankecht, ook de energie van het instrument is volledig voelbaar. De vibratie van hout en snaren komt zo al je vezels binnen. Sensationeel".

"Wanneer ik luister naar een set die alle aspecten van TruFi in zich heeft, geeft mij dat een overweldigend gevoel. Met extreme precisie staat elke instrument in een 3 dimensionaal stage en heb je het idee in dezelfde ruimte te staan als de artiest en dat is het meest mooie wat ik ooit heb gehoord".

"In je eigen huiskamer je favoriete artiest met dezelfde emotionele betrokkenheid als bij een live concert. Dat was altijd mijn droom en die is nu werkelijkheid geworden. Dit wil ik wel elke dag beleven en dat doe ik ook, TruFi! PS. mijn buurman dacht dat ik een piano gekocht had."

"TruFi is voor mij de weergave van de werkelijkheid. Je kunt als het ware door een venster kijken en alle instrumenten aanwijzen op ware grootte, diepte en hoogte. Om dit mogelijk te maken heb je de expertise van AudioFacts nodig".

“AudioFacts heeft mij de afgelopen jaren enorm geholpen bij het adviseren, samenstellen en naar een substantieel hoger niveau brengen van mijn audio installatie, waarin alle eigenschappen van TruFi aanwezig zijn. TruFi was voor mij echt een eye-opener. Als je dit eenmaal hebt gehoord, wil je niks anders meer, het werkt verslavend. De muziek, zowel stereo, als meerkanaals staat helemaal los van de speakers. De plaatsing van stemmen en instrumenten is fenomenaal. Er zit zoveel diepte in het geluid. Vooral de balans in meerkanaals geluid is fantastisch. Dit is het mooiste geluid dat ik ooit heb gehoord.”

© 2021 audiofacts.nl