TruFi

True Fidelity real musical emotion. Puur, zuiver, natuurgetrouw en geladen met emotie, TruFi.
Muziekweergave zoals muziek in werkelijkheid klinkt.

AudioFacts introduceert in de audiowereld het begrip “True Fidelity”. TruFi is muziekweergave zoals muziek in werkelijkheid klinkt, inclusief de emotie die deze teweegbrengten is puur, zuiver en natuurgetrouw.

Iedereen wenst muziek zo natuurgetrouw mogelijk te ervaren. Alsof je er zelf bij bent en het levensecht voor jou staat te spelen. Hierdoor ga je volledig op in de muziek, wordt je één met de muziek en ervaar je maximaal de emotie die de muziek je kan geven. Trufi brengt jouw muziek in een sfeer, waarin je je vrij voelt en je emoties kunt laten gaan. De muziek staat volledig los en fysiek tastbaar in de ruimte en nog nooit eerder voelde je je zo verbonden met je eigen muziek en stond deze zo dichtbij jezelf. Iedere stem en ieder instrument staat vrij en fysiek in jouw ruimte, dat is TruFi.

True Fidelity is ons geluid

Wij kunnen TruFi bereiken doordat wij de kerneigenschappen in geluid die daarvoor waarneembaar meetbaar hebben gemaakt. Eigenschappen die feitelijk allen invloed hebben op de menselijke emotie.

De essentie van audio is en blijft muziek. De emotie in deze muziek zal je dus met name raken als de apparatuur waarmee de muziek wordt weergegeven in staat is om deze emotie te transfereren.

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag het gratis Trufi document aan.

Image
© 2021 audiofacts.nl